Ποιοί είμαστε:

 

Πριν σου μιλήσουμε για την θέση στην ομάδα μας που θέλουμε να καλύψουμε, θα θέλαμε να σου πούμε μερικά λόγια για εμάς. Αρχικά παρόλο που είμαστε σχετικά φρέσκοι στο χώρο καταφέρνουμε μέρα με τη μέρα να ξεπερνάμε άλλους ‘συναδέλφους’ μας οι οποίοι βρίσκονται στον χώρο πολύ πριν να έχουμε ολοκληρώσει και τις τρεις τάξεις του γυμνασίου. Στην Imagen είμαστε πρώτα οικογένεια και μετά συνεργάτες. Γι’ αυτό και θέλουμε όσοι γίνονται μέλος της ομάδας/ οικογένειας μας να αγαπάνε αυτό που κάνουν και να μας βοηθήσουν με τον τρόπο τους να φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε.

 

Λίγα λόγια για την θέση:

 

Άμα είσαι καλός γνώστης στο κομμάτι των Social Media και θεωρείς ότι μπορείς να προωθήσεις και να διαχειριστείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  μιας οποιασδήποτε επιχείρησης, ενώ ταυτόχρονα βγάζεις καλά λεφτά και κερδίζεις συνεχώς περισσότερα κάνοντας σωστή δουλειά (όλοι έχουμε υπάρξει στη θέση του να περιμένουμε τα bonus μας και αυτά να μην έρχονται ποτέ) και όλα αυτά ενώ δουλεύεις σε μια τρομερή επιχείρηση, τότε τι κάθεσαι ακόμα και διαβάζεις αυτή την αγγελία απλά κάνε αίτηση τι έχεις να χάσεις (δεν ζητάμε καν προ υπηρεσία σε περίπτωση που δεν σε έχουμε πείσει ακόμα να επικοινωνήσεις μαζί μας)

 

Η διαδικασία πρόσληψης μας:

 

  1. Βρίσκεις αυτή την αγγελία με κάποιον τρόπο.
  2. Διαβάζεις την αγγελία.
  3. Σου τραβάει το ενδιαφέρον ή σε κάνει να θέλεις να διαψεύσεις αυτά τα οποία διάβασες.
  4. Μας λες ότι ενδιαφέρεσαι με όποιον τρόπο εσύ θέλεις (αίτηση , τηλέφωνο , email , μήνυμα στα social media ακόμα και στα προσωπικά μας αμα με κάποιο τρόπο τα γνωρίζεις).
  5. Σκεφτόμαστε αυτά που μας έγραψες/ είπες.
  6. Έρχεσαι να μας γνωρίσεις και να δείς ότι μιλάμε σοβαρά και δεν αστειευόμαστε.
  7. Λες σε όλους τους φίλους σου πόσο καλά έκανες που δεν αγνόησες αυτή την αγγελία όπως έκανες με τις προηγούμενες.

 

Μερικές συμβουλές:

 

Μην αγνοήσεις αυτή την ευκαιρία. Μπορεί να είσαι ήδη χαρούμενος με το που βρίσκεσαι στη ζωή σου, αλλά δεν πρέπει πάντα να νιώθεις ακόμα πιο χαρούμενος; Στην χειρότερη περίπτωση έρχεσαι και βλέπεις ότι αυτά που λέμε είναι αλήθεια (που είναι αλήθεια), βλέπεις ότι είσαι τέλειος για την δουλειά και απλά δεν δέχεσαι την προσφορά μας.

 

Και κάτι ακόμα:                      

 

Μην ντυθείς υπερβολικά. Έλα και με τις πιτζάμες σου.

 

Υ.Γ:

 

Κοινοποίησε αυτή την αγγελία, μην φοβάσαι μη σου κλέψει κανείς αυτή την υπέροχη δουλειά. Άμα είσαι υπέροχος και έξυπνος και αγαπάς αυτό που κάνεις θα βρούμε την κατάλληλη θέση και για σένα.

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Login to your
HOW
account